Varför vänta till långt inpå julrushen för att hitta julklappar till alla släktingar och vänner? Under Cyber Måndagen och hela veckan dessförinnan har butikerna och e-handelssidorna massor av nedsatta priser på varor som kan stjäla din uppmärksamhet. Ett förträffligt sätt att undvika trånga gator och torg med shoppande turister.

Julen är sannerligen barnens högtid. Det är då Tomten kommer med alla paket och belönar dem som varit snälla. Men Tomten har mycket att göra, det vill säga du. Var ute i god tid och fynda presenter på cyber monday för att hitta de bästa prylarna till dina barn.

barnprylar och leksakerBästa barnprylarna att fynda på Cyber Monday

En barnförälder i sina bästa år vet hur peppad – och stressad – man kan bli av att tänka på julklappar till sina små. När barnen är små är det i regel enklare att hitta leksaker och kläder eftersom barnen ännu inte är speciellt medvetna om vad de leker med och vad de har på sig. Men när de kommer upp i åldrarna är det andra bullar. Och kräsna barn är inte lätt att tillfredsställa.

Kläder och leksaker är de allra vanligaste gåvorna som föräldrar ger sina barn. När det kommer till kläder är det bra att vara ute i sinom tid för att få de rätta storlekarna innan allt tar slut. Många plagg är dessutom rejält nedsatta på Cyber Monday, så passa på! Dyrare plagg som ytterkläder och skor lagom till vintern är väldigt bra att handla redan nu till nedsatt prisbelopp.

Underskatta inte vikten av böcker till barn. Ja, okej! Läsplattor och mobiltelefoner i all ära men fysiska böcker är bevisligen snäppet bättre ur pedagogiskt syfte. Att röra en bok, känna lukten av papper och hålla i den och se bilderna, gör att barnet har lättare att ta till sig av innehållet.

Hitta annat än bara julklappar

Cyber Monday är inte bara ett påfund som är gynnsamt för julklappshandeln – då kan du även hitta betydligt billigare utrustning som barnvagnar, bilbarnstolar, babygym eller selar. Det är också bra tillfällen att köpa prisvärda saker till barnrummet om något behöver bytas ut eller läggas till.